pBel ons:  0316 525 025

PROFREMA ALS SCHAKEL | DE BRUGGENBOUWERS TUSSEN OPDRACHTGEVER EN -NEMER!

Profrema maakt netwerken ten gelde en bespaart op uw kostenhuishouding.

Over Profrema

ORGANISATIE | Wat motiveert ons
Profrema is het full service calculatie advies & project management bureau welke het verschil, in de huidige 'nieuwe' markt, weet te maken voor haar opdrachtgevers. Profrema is een innovatieve, objectieve en compacte no-nonsense organisatie welke grote prestaties weet te leveren door klein te blijven richting haar opdrachtgevers in de landelijke projecten- en aanbestedingsmarkt. Wij zijn ambassadeurs van het “nieuwe denken” en zien daardoor eerder mogelijkheden in plaats van onmogelijkheden. Profrema als strategisch partner in het nieuwe denken!
Historie | Waar komen wij vandaan
Profrema vindt haar oorsprong in de schilder-, glas-, en kleine afbouwbranche. Hier heeft men de afgelopen jaren aangetoond voor haar opdrachtgevers het verschil weten te maken door; transparantie, betrouwbaarheid en kosten te delen voor alle betrokken partijen in een groeiend landelijk netwerk. Door een bewezen methode en goed ambassadeurschap binnen de landelijke markt, bevinden de Profrema activiteiten zich inmiddels in de sectoren; Schilder+, Bouw en Vastgoed. Profrema is uitgegroeid tot een landelijk fullservicebureau en totaal ontzorger voor uiteenlopende organisaties!
Mensen | Wie maken het verschil
Profrema bestaat uit een gedreven team van ervaren professionals naast jonge enthousiaste medewerkers. Deze zorgvuldig uitgebalanceerde mix staat er garant voor om elke opdrachtgever, op de door hem gewenste wijze, te kunnen bedienen en als organisatie blijvend te innoveren. De initiatiefnemers en eigenaren van Profrema hebben een jarenlange ervaring in het calculeren, adviseren en project management, binnen de landelijke projecten- en aanbestedingsmarkt.
Methode | Wat maakt het succes
Profrema introduceert een innovatieve methodiek in de landelijke projecten- en aanbestedingsmarkt. Het Calculatie Frame, welke transparant en kostenbesparend is voor alle betrokken partijen, wordt zowel in de onderhouds- als nieuwbouwmarkt gebruikt. Profrema adviseert hierbij altijd om aan de basis, uitvoerende- en controlerende machten te scheiden én de kwaliteitswens van de opdrachtgever op voorhand te bepalen. Verwachtingen en resultaten worden hierdoor transparant en meetbaar gemaakt, waarmee jarenlange partnership en vertrouwen worden opgebouwd.
Pilaren | Waar bevinden we ons
Profrema kent een brede variatie aan opdrachtgevers die men allen naar individuele behoefte weet te bedienen vanuit de landelijke projecten- en aanbestedingsmarkt. De aan te bieden diensten variëren van een eenvoudige inspectie, calculatie, advies of aanbesteding tot het totaal ontzorgen van organisaties door het beheren van een meerjarenonderhoudsplan. Alle Profrema diensten vinden plaats vanuit de diverse invalshoeken voor zowel nieuwbouw, renovatie als onderhoud trajecten. Profrema heeft haar diensten ondergebracht in de pilaren; Schilder+ (schilders, glaszetters, afbouw) Bouw, Vastgoed en Specials.

PROFREMA ALS SCHAKEL | DE BRUGGENBOUWERS TUSSEN OPDRACHTGEVER EN -NEMER!
Profrema maakt netwerken ten gelde en bespaart op uw kostenhuishouding.

Onze Werkzaamheden

 • Schilder+
 • Bouw
 • Vastgoed
 • Specials
 • Overigen

Onze Referenties

 • spo de liemers

  Voor Stichting Primair Onderwijs De Liemers heeft Profrema de afgelopen jaren een groot aantal schilderwerken op prima wijze aanbesteed. De bij Profrema aanwezige kennis en kunde is een uitstekende aanvulling op de bij ons schoolbestuur aanwezige competenties. De korte lijnen en duidelijke communicatie stellen wij hierbij zeer op prijs. Profrema blijft voor ons een goede partner voor advies bij aanbesteding van diverse onderhoudswerkzaamheden.

  Bram Ruesink SPO DE LIEMERS
 • stichting de basis

  De schoolbesturen voor basisonderwijs Stichting Delta en Fluvius uit Arnhem hebben een goede ervaring met Profema op het gebied van aanbesteding en directievoering van schilderwerken waarmee de organisaties direct en indirect zijn ontlast. Tevens op het gebied van meerjaren onderhoud aan schilderwerken een zeer goede ervaring met betrekking tot inventarisatie van de te schilderen objecten, goede opnames, adviezen en besteksomschrijving, zo compleet dat deze rapportage’s gereed zijn voor snelle aanbesteding. De communicatie met Profrema verloopt uitstekend men is direct, begrijpt goed de wensen van de opdrachtgever en is nauwkeurig in de afhandeling.

  Wim Willemsen STICHTING DE BASIS
 • gemeente vianen

  Profrema heeft ons veel werk uit handen genomen en daarmee onze organisatie direct en indirect ontlast. Met hun duidelijke adviezen betreffende de te volgen route van aanbestedingen (ook volgens EMVI) en meer jaren budgetteringen hebben wij veel geld weten te besparen vaak tegen een zelfs hogere kwaliteit. Het is ons daarnaast meer duidelijk geworden wat we de komende jaren kunnen verwachten aan onderhoud van onze gebouwen en bijbehorende budgeten. Door de samenwerking met Profrema zal de Gemeente Vianen de kwaliteit van haar schilderwerk voor de langere termijn borgen. De goede bevindingen hebben er toe geleid om de samenwerking in de toekomst te continueren.

  Ing. Leon Brundel, Vastgoed beheer en onderhoud Gemeente Vianen

Onze Partners