pBel ons:  0316 525 025

Asset Management

ASSET MANAGEMENT

Bij het Asset Management richt men zich op zowel het maatschappelijke-, duurzame-, als financiële rendementen en vraagstukken. Wij zijn hierbij een veelgevraagd adviseur en aanvullende kennisbaken richting diverse organisatie met vastgoedportefeuilles die beheert worden voor uiteenlopende klanten en fondsen.

Omdat Profrema zich aan beide kanten van het vastgoed spectrum bevindt, zowel strategisch als technisch, kunnen wij onze opdrachtgevers vaak in de ruimste zin bedienen bij de lastige vraagstukken waar men heden ten dage mee te maken heeft.

RISICO BEHEER

Het inschatten van risico`s binnen de bestaande vastgoed organisaties en het inzicht verkrijgen om de beschikbare budgetten zo maximaal mogelijk in te zetten is de grote uitdaging van vandaag. Binnen de vastgoed-, en meer specifiek, de corporatie wereld zien we dat de asset manager zich er steeds meer op richt om zijn vastgoed financieel aantrekkelijk, duurzaam en maatschappelijk verantwoord te exploiteren.

Hierbij is de kreet voorspelbaar onderhoud momenteel een veel besproken issue binnen onze vastgoed relaties. Voor Profrema zit hier direct de brug naar onze jarenlange visie; het belang van actuele ‘conditie inzichten’ om dynamisch te kunnen beheren. Meten is weten!

Asset management vastgoed